2022. esztendő Enyészet havának 27. napja
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció
Hódmezei Őrzők
Hódmezei Őrzők

Hódmezei Őrzők Íjászegyesület

Túzokfesztivál

Bemutató
Helyszín: Körös-Maros Nemzeti Park, Réhelyi Látogatóközpont
Kezdet: 2022.05.07 10:00
Befejezés:
Egyesületünk idén is meghívástkapott a Dévaványa mellet 2022. május 7-én megrendezésre kerülő Túzokfesztiválra, melynek legjobb tudásunk szerint igyekszünk eleget tenni!

Bővebb információ a Körös-Maros  Nemzeti Park oldalán: https://www.kmnp.hu/hu/programok/v-tuzokfesztival-140

Ismét megrendezik a Túzok ünnepséget, melynek a Körös-Maros Nemzeti Park és a Réhelyi Látogatóközpont adja a helyszínt. A rendezők az idén is a Dévaványai Önkormányzat, valamint a Nemzeti Park.
Számos szakmai programokkal kápráztatják el a természetet és a gasztronómiát kedvelő közönséget. Az idén is lesz Túzokvédelmi- és nevelési bemutató, valamint régi magyar háziállat fajta bemutatók is, melyekkel minden érdeklődő megismerkedhet. Sőt még madárgyűrűzés is szerepel a programok között.

A szórakoztató produkciók minden évben nagy sikert aratnak a látogatók körében. A hagyományőrzők az idén is bemutatják a feledésbe merülő örökséget, melyet a kultúra tartogat mindenki számára. A Túzoksörök az idén sem maradhatnak el, valamint a finomabbnál finomabb ételek választási lehetőségét kínálják az éhes vendégek számára, melyeket kedvezményes áron kóstolhat mindenki.

Vissza az eseményekhez